Читај ми!

Тужилаштво: Случај "Палма" измештен у Kраљево

Апелационо јавно тужилаштво у Kрагујевцу одлучило је да за поступање у предмету поводом навода Маринике Тепић против Драгана Марковића Палме овласти Више јавно тужилаштво у Kраљеву.

Ову одлуку је донело, одлучујући по предлогу за супституцију Вишег јавног тужилаштва у Јагодини.

У саопштењу Апелационог јавног тужилаштва у Kрагујевцу, које је достављено Танјугу, прецизира се да је то тужилаштво "по предлогу за супституцију Вишег јавног тужилаштва у Јагодини, у предмету тог тужилаштва који је формиран у вези са саопштењем потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић са конференције за штампу од 19. априла, данас, из стварних разлога, донело одлуку о супституцији којом је овластило Више јавно тужилаштво у Kраљеву да поступа у том предмету".

Супституција надлежности подразумева измештање надлежности и то значи да ће овај предмет, који је покренут у Јагодини, наставити да води тужилаштво у Kраљеву.

Тепићeвa је председника Скупштине општине Јагодине и лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палму означила као одговорног за подвођење жена и девојака у Јагодини.

Више јавно тужилаштво у Јагодини је већ наложило полицији да прикупи информације и обавештења о наводима Тепићеве и да испита све поменуте особе у том случају.

Марковић је, иначе, одбацио све оптужбе као лажне.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво