Читај ми!

Ухапшен администратор група на апликацији "Телеграм"

Полиција је ухапсила младића за којег се сумња да је као администратор група на апликацији "Телеграм", чинио доступним јавности фотографије и видео-снимке порнографске садржине настале искоришћавањем малолетног лица.

Припадници МУП-а, Управе криминалистичке полиције, ухапсили су Н. С. (1996) из Ниша, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.

Сумња се да је он, као администратор група на апликацији Телеграм, чинио доступним јавности фотографије и видео-снимке порнографске садржине настале искоришћавањем малолетног лица.

"По наредби министра унутрашњих послова Александра Вулина и директора полиције Владимира Ребића припадници Одељења за високотехнолошки криминал одмах су покренули истрагу у циљу откривања кривичног дела и расветљавања чињеница и околности везаних за фотографије и видео-материјал који се појавио на групама на апликацији Телеграм", наводи се у саопштењу МУП-а.

Осумњиченом ће бити одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Посебном тужилаштву за високотехнолошки криминал.

Полицијски службеници настављају рад на овом случају.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво