Читај ми!

Ухапшена четворица комуналних милиционара, сумњиче се за злоупотребу службеног положаја

Припадници Одељења за борбу против корупције МУП-а, у заједничкој акцији са службеницима Сектора унутрашње контроле Комуналне милиције, ухапсили су четворицу комуналних милиционара.

Секретар за послове Комуналне милиције Иван Дивац изјавио је за Беоинфо да су јутрос, после вишемесечне истраге, ухапшена четири припадника Комуналне милиције који се сумњиче за злоупотребу службеног положаја и трговину утицајем.

"Опредељење у раду Комуналне милиције је, између осталог, 'чишћење сопствених редова' јер се не кријемо иза проблема, али изражавамо наду да у будућности више неће бити оваквих ситуација. Јавност ће благовремено бити обавештена о исходу поступка који спроводи Министарство унутрашњих послова, којем желим да захвалим на сарадњи и подршци коју пружа Комуналној милицији како би наш посао био обављен што боље, а корист од тога имали сви грађани Београда", рекао је Дивац.   

Истакао је да је на иницијативу Сектора унутрашње контроле Комуналне милиције остварена сарадња са Министарством унутрашњих послова, односно Сектором унутрашње контроле МУП-а и Одељењем за борбу против корупције.

Више детаља знаће се после саслушања ухапшених милиционара и коначног става ВЈТ, наводи Танјуг.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво