Читај ми!

Осморо ухапшено због бруталног пребијања у Новом Саду, тројица се сумњиче за покушај убиства

Због бруталног премлаћивања три младића у центру Новог Сада у суботу 20. фебруара, Више јавно тужилаштво у Новом Саду покренуло је истрагу против осам осумњичених. Тројица се терете за кривично дело тешко убиство у покушају, а остали за насилничко понашање у групи.

За кривично дело тешко убиство у покушају за које је запрећена казна од најмање 10 година затвора сумњиче се М. Л., С. В. и Б. Н.

С. В., М. М., Н. Д., М. М. и М. Б. терете се да су у групи извршили кривично дело насилничко понашање за које им прети казна од шест месеци до пет година, саопштило је новосадско Више тужилаштво.

Сви су ухапшени и у року од 48 сати биће приведени на саслушање у тужилаштво, наводи се у саопштењу објављеном на сајту Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду. 

Брутално пребијање младића догодило је у Новом Саду дана 20. фебруара у улици Лазе Телечког.

"Оштећени у овој тучи - М. Д., Ш. Н. и П. М. задобили су телесне повреде од стране више лица при безобзирном насилничком понашању", наводи тужилаштво.

Више јавно тужилаштво у Новом Саду ће хитно и детаљно предузети све доказне радње у току вођења истраге поводом овог догађаја, након чега ће донети даље процесне одлуке у складу са законом, о којима ће јавност бити благовремено обавештена, поручују из тужилаштва.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво