Читај ми!

Ухапшен осумњичени за убиство у Белвилу

Полиција је у понедељак увече ухапсила Л. Т. кога основано сумњичи да је непосредни извршилац убиства које се догодило у насељу Белвил на Новом Београду. Пре њега ухапшена су и двојица осимњичених са саизвршилаштво, као и за помагање јер су покушавали да га пребаце на простор Босне и Херцеговине, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Министар Вулин се захвалио припадницима МУП-а на преданом раду рекавши да они неће дозволити да ни један злочин буде нерасветљен "и да било какав мафијаш у нашој земљи може да избегне правду".

Начелник Управе криминалистичке полиције, Дејан Ковачевић, прецизирао је да су, "у циљу расветљавања свих околности догађаја, припадници Министарства унутрашњих послова у току ноћи лишили слободе Л. Т. (1998) из Београда, као и Д. К. из Београда и Ф. И. црногорског држављанина са Цетиња, који су вршили припрему бекства на територију Босне и Херцеговине.

"Припадници Министарства унутрашњих послова настављају одлучну борбу против свих видова организованог криминала", поручио је Ковачевић.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара