Читај ми!

Настављено суђење за убиство студента, сведочио полицајац

Суђење Н. Ђ., поводом оптужби за убиство студента Милоша Милеуснића 27. јануара 2019. године испред зграде у Улици Димитрија Туцовића у Београду, настављено је у Вишем суду у Београду сведочењем полицајца који је учествовао у његовом хапшењу, убрзо након убиства.

Питања за полицајца Г. В. имао је и оптужени, који је најпре хтео да полицајац каже да ли је током испитивања у полицији Н. Ђ. пресвлачен више пута и био остављен наг.

Сведок је одговорио да јесте тражено да скине гардеробу и да му је дата друга, али да није тачно дуго седео наг и да је малтретиран.

На питање Н. Ђ. да ли му је била дата гардероба убијеног Милеуснића, полицајац је одговорио да то није могло да се деси, а одречно је одговорио и на треће питање да ли га је други полицајац тукао.

"У мом присуству га нико није тукао", рекао је полицајац, након чега су му питања поставили судија и бранилац Н. Ђ.

Полицајац је, одговарајући на питања, рекао да није могуће да је од оптуженог тражено да покаже нож којим је извршено убиство додирујући га, како је то тврдила одбрана.

На захтев браниоца, детаљно је описао како је полиција дошла до Н. Ђ. и ухапсила га.

Н. Ђ. је у фебруару на почетку суђења негирао да је 27. јануара 2019. године рано ујутру на смрт избо ножем Милеуснића. Ухапшен je убрзо након злочина и од тада је у притвору.

Оптужницом Вишег јавног тужилаштва он се терети за кривично дело тешко убиство на подмукао начин, за које је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.

Милош Милеуснић (24) је био студент из Чачка, који је од задобијених повреда преминуо у Ургентном центру.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи