Тужилаштво: Није утврђен идентитет политичара педофила; Јурић: Рекао сам све што знам

Након разговора са Игором Јурићем, Више јавно тужилаштво саопштило је да се није дошло до сазнања ко је наводни политичар педофил. Јурић каже да је Тужилаштву пренео сва своја сазнања.

"На основу информација до којих се дошло приликом узимања изјаве у вишечасовном разговору са Јурићем, није се дошло до података на основу којих би се утврдио идентитет НН извршиоца тешког кривичног дела обљуба над дететом", изјавила је Танјугу портпарол тужилаштва Ирена Бјелош.

Такође, како је додала, нема података ни о идентитету малолетног лица над којим је дело учињено, а које је у време извршења кривичног дела имало 13 година.

Због тога, како каже портпаролка, Тужилаштво за сада још увек нема довољно информација неопходних за покретање предкривичног поступка, а о даљем поступању ће благовремено обавестити јавност.

Јурић се данас у Вишем јавном тужилаштву задржао око три сата, након чега је медијима рекао да је Тужилаштву пренео сва своја сазнања.

"Рекао сам све што знам. Морам да кажем да Фондација не жели да прави аферу и што се мене тиче ово је крај. Све информације на даље треба да тражите од тужилаштва", рекао је Јурић.

Јурић се у тужилаштву задржао око три сата, а исказ је дао без присуства јавности, јер је у току предкривични поступак.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво