Очевици о трагедији у Сурдулици, снимци са места злочина

Очевидац трагедије у Сурдулици, где се сумња да је мушкарац убио две особе и потом себе, каже да је осумњичени за убиство и раније претио смрћу убијенима. После још неколико истражних радњи сазнаће се прави мотив злочина, рекла је тужилац Данијела Трајковић.

Виши јавни тужилац у Врању Данијела Трајковић навела је да је око 13.15 полицијској станици у Сурдулици пријављен страшан злочин.

"Дошло је до убиства и самоубиства. Страдала су два мушкарца и једна жена. Наиме, према првим подацима са увиђаја који је данас обављен, највероватније је мушкарац возилом усмртио другог мушкарца, а потом ножем одузео живот особи женског пола, а затим и себи одузео живот", каже Трајковићева.

Тела ће, како је додала, бити послата на обдукцију у Завод за судску медицину у Нишу.

"Одрадићемо још неколико истражних радњи, па ћемо праве мотиве овог злочина сазнати за пар дана", напомиње Трајковићева и наводи да су грађани приликом увиђаја рекли да је могуће да су у питању неки емотивни односи који су постојали између особа које су данас изгубиле живот.

Један очевидац је описао како се злочин догодио.

"Он је одавде дошао колима, ударио човека и још једном га ударио колима, и ову жену је ударио колима, онда је узео нож и директно жену ножем заклао па после себе. Двапут је покушао, а трећи пут је пререзао себи врат. Ништа друго више нисмо видели, зашто се то десило појма немам", истиче он.

Додаје и да су двоје страдалих били раније у вези, док им је осумњичени претио да ће их убити. "Требали су да пријаве то полицији", каже очевидац.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво