Почело суђење по тужби Андреја Вучића против Мирослава Алексића

Након почетка суђења по тужби Андреја Вучића против потпредседника Народне странке Мирослава Алексића, новинарима је Алексићев адвокат, Боривоје Боровић рекао да је тражио изузеће судије због "пристрасности", што је Вучићев адвокат, Владимир Ђукановић оценио као покушај одуговлачења поступка.

Боровић је рекао да му је судија ускратио да постави нека питања која је имао као Алексићев пуномоћник, због чега је тражио његово изузеће.

Алексић тврди да је приватна тужба против њега поднета са циљем да се скрене пажња са истраге случаја Јовањица, а поводом налаза надлежног тужилаштва, које је утврдило да Андреј Вуцицћ није контактирао са власником "Јовањице" Предрагом Колувијом, сматра да треба обавити и анализу телефонског апарата.

Вучићев адвокат узвраћа да се "друга страна" служила бестидном манипулацијом и уводила у поступак доказе који немају везе са тужбом Андреја Вучића према Алексићу.

"Они покусавају да одуговлаче ово суђење изузећем судије и да прикривају свој лоповлук и криминал. То је њихова тактика и доказ њихове нервозе. Немам никакву дилему да ће Алексић за изрекнуту лаж морати да плати казну", рекао је Ђукановић.

Он је поручио да "нико не може да се бави политиком на озбиљан начин тако што ће да износи лажи о некоме"

Ђукановић је рекао и да је суштина целе приче био покушај криминализације породице Александра Вучића.

Ђукановић је такође рекао да постоји обавештење надлежног тужилаштва да никакве контакте Андреј Вучић није имао са Колувијом.

"Причају о вештачењу телефона...Андреј Вучић није странка у поступку, већ Колувија. Неумољиви су докази на нашој страни и било би срамота да се заврши другачије него пресудом поротив Алексића", закључио је Ђукановић.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи