МУП поднео кривичну пријаву против Бошка Обрадовића и још три особе

Првом основном јавном тужилаштву у Београду поднета је кривична пријава против посланика и лидера Двери Бошка Обрадовића и још три особе због учешћа у инциденту који се пре неколико дана догодио испред Народне скупштине.

Кривичну пријаву којом се Бошко Обрадовић и остали терете за кривично дело насилничко понашање, тужилаштву је поднело Министарство унутрашњих послова након прикупљања потребних обавештења и података.

Поводом инцидента испред Скупштине, Прво основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је кривична пријава поднета против Б. О., М. Ђ., Д. Ђ. и С. М.

У саопштењу се наводи да постоји основана сумња да су они 8. маја испред Народне скупштине извршили насиље према народном посланику Маријану Ристичевићу и министру здравља Златибору Лончару, као и према другим лицима.

Додаје се да је тужилаштво предузело доказне радње ради утврђивања чињеничног стања о постојању елемената кривичног дела насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу из члана 344 Кривичног законика Републике Србије.

Након тога биће донета одлука о даљем току поступка, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво