Директору бара "Краун плазе" десет месеци кућног затвора

Још десет особа које су биле ухапшене у хотелу "Краун плаза" у петак, признало је кривицу за недозвољено окупљање и закључило споразуме са Трећим основним тужилаштвом у Београду, према којима су већ правоснажно осуђени на казне кућог затвора од по три месеца, односно девет и десет месеци.

Првих десет особа је у суботу признало кривицу и закључило споразуме са истом нагодбом од по три месеца кућног затвора, које је потврдио суд.

Један гост бара је још у бекству и за њим је расписана потрага.

У процесима који су одржани јуче, на по три месеца кућног затвора осуђено је девет гостију којима је служено пиће у лоби бару хотела, речено је Танјугу у тужилаштву.

Директор бара добио је казну од десет месеци кућног затвора.

Укупно је за 48 сати осуђено 20 људи, због непоштовања забране окупљања, односно због кривичног дела "Непоступање по здравственим прописима у време епидемије".

Међу онима који су закључили споразуме са тужилаштвом о признању кривице на основу којих су правоснажно осуђени су фудбалер Александар Пријовић, певач Ђани, његова супруга и син, као и певач Митар Мирић.

Више од 20 људи је у петак око 15 сати, пило у лобију хотела, иако је на снази забрана окупљања више од пет људи као и служења пића у локалима, ради спречавања ширења коронавируса.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво