Полиција пронашла закопану дрогу, четворо ухапшених

Припадници МУП-а у Београду ухапсили су четири особе код којих су пронашли пиштољ и више од двеста грама материје за коју се сумња да је хероин.

Ухапшени су Д. М. (2001), З. Р. (2001), Л. О. (2000) и У. А. (1997) због сумње на неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога.

У београдском насељу Миријеву, полиција је затекла Л. О. и З. Р. у тренутку када су покушали да сакрију неколико кесица са око 60 грама хероина, саопштио је МУП.

Недалеко је пронађен У. А, који се сумњичи да је њих двојицу довезао на ту локацију.

Такође, приликом легитимисања, полиција је претходно код Д. М. нашла кесицу са око пет грама хероина.

У наставку акције, полиција је на једној ливади пронашла кесу која је била закопана у земљи, са око 200 грама материје за коју се сумња да је хероин и коју су ту оставили осумњичени З. Р, Л. О. и У. А.

Полицајци су даљим радом на терену, на територији општине Палилула, пронашли пиштољ за који се сумња да га је ту сакрио З. Р, против ког ће бити поднета кривична пријава и за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво