Полиција пронашла закопану дрогу, четворо ухапшених

Припадници МУП-а у Београду ухапсили су четири особе код којих су пронашли пиштољ и више од двеста грама материје за коју се сумња да је хероин.

Ухапшени су Д. М. (2001), З. Р. (2001), Л. О. (2000) и У. А. (1997) због сумње на неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога.

У београдском насељу Миријеву, полиција је затекла Л. О. и З. Р. у тренутку када су покушали да сакрију неколико кесица са око 60 грама хероина, саопштио је МУП.

Недалеко је пронађен У. А, који се сумњичи да је њих двојицу довезао на ту локацију.

Такође, приликом легитимисања, полиција је претходно код Д. М. нашла кесицу са око пет грама хероина.

У наставку акције, полиција је на једној ливади пронашла кесу која је била закопана у земљи, са око 200 грама материје за коју се сумња да је хероин и коју су ту оставили осумњичени З. Р, Л. О. и У. А.

Полицајци су даљим радом на терену, на територији општине Палилула, пронашли пиштољ за који се сумња да га је ту сакрио З. Р, против ког ће бити поднета кривична пријава и за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

број коментара 0 Пошаљи коментар