Ухапшени Ненад Арсић из Чаглавице негира кривицу

Ненад Арсић из Чаглавице, кога је Косовска полиција по налогу тужилаштва, ухапсила на Мердару пре два дана и коме је одређен притвор од 30 дана, негира кривицу и умешаност у кривична дела која му Косовско тужилаштво ставља на терет. Он је тренутно у притвору у Приштини.

Арсић се терети за ратни злочин, односно за физичко малтретирање двојице чланова породице Шаља у приштинском насељу Емшир, за време ратног сукоба 1999. године.

Против њега је такође подигнута оптужница за пљачку пет кућа чланова исте породице. Како су за портал Грачаница онлајн изјавили чланови Арсићеве породице, после велике узнемирености и високог нивоа шећера у крви који је имао јуче, он се данас осећа добро и нада се да ће правда победити, тврдећи да није крив, односно да кривична дела која му се стављају на терет није урадио.

Породица се захваљује Канцеларији за Косово и Метохију на брзој реакцији и помоћи коју им је пружила, као и на чврстом обећању да ће наставити да помаже, како би се доказала невиност њиховог сина и брата.

Иначе, Ненад Арсић је живео у Чаглавици до 2014. године и после тога је редовно долазио у своју породичну кућу. На дан када је ухапшен, кренуо је да извади лична документа. Породица напомиње да се породично имање Арсића, граничи са породичним имањем браће Шаља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара