Подигнут оптужни предлог против Бабићевог возача

Основно јавно тужилаштво у Нишу подигло је оптужни предлог против возача који је осумњичен да је 31. јануара изазвао саобраћајну несрећу на наплатној рампи у Дољевцу.

У оптужном предлогу се наводи да је возач био у стању да схвати значај свог дела и да управља својим поступцима, као и да је у аутомобил "опел астра" ударио на самој наплатној рампи брзином од 93 километра на час, иако је ограничење у зони наплатне рампе 60.

Возач аутомобила "шкода суперб" је након несреће која се догодила 31. јануара задржан у полицији до 48 сати, а тужилаштво предлаже казну од најмање пет година затвора и меру забране управљања моторним возлом, такође од пет година.

У несрећи на наплатној рампи Дољевац је настрадала једна жена. Двоје путника је лашке, а двоје тешко повређено, међу којима и директор Коридора Србије Зоран Бабић, који је био у "шкоди суперб".

број коментара 4 Пошаљи коментар
(среда, 11. сеп 2019, 16:47) - anonymous [нерегистровани]

Ko je vozac?

Ako je podignuta optuznica onda se zna ime i prezime optuzenog To nikada nije objavljeno. U tom slucaju je NN ? Kako to da je vozac nepoznat?Da nije pobegao?

(среда, 11. сеп 2019, 16:03) - Boban [нерегистровани]

Za primer drugima

Taj covek je zasluzio najvecu mogucu kaznu

(среда, 11. сеп 2019, 12:14) - Боки [нерегистровани]

Огрничење

Зар је стварно ограничење 60 узони наплатне рампе? Зар није 40?

(среда, 11. сеп 2019, 10:41) - anonymous [нерегистровани]

Nevidjena glupost

Znaci dok bude u zatvoru nece moci da upravlja vozilom.