Аутомобил подлетео под камион, тројица погинула код Жедника

Тројица мушкараца јутрос су погинула у саобраћајној несрећи на ауто-путу Нови Сад - Суботица, према Хоргошу код Жедника, у општини Суботица. Погинули су возач "аудија" - држављанин Аустрије, сувозач - турски држављанин и путник на задњем седишту са аустријским пасошем. Повређено дете превезено је у суботичку болницу.

Погинули су путници аутомобила аустријских регстарских таблица који је због велике брзине подлетео под камион, сазнаје дописник РТС-а.

Тешка несрећа се догодила у 6.30 између Бачке Тополе и Новог Жедника.

У саобраћајној несрећи повређено је дете које је санитетским возилом Војске Србије, превезено у суботичку болницу.  

Дечак стар седам година примљен је са повредама главе, и у стабилном је стању, потврђено је из те установе. 

"У 7.40 примили смо дете на дечју хиругију ради праћења стања свести јер је задобио потрес мозга. Витално је стабилан", рекао је др Карољ Чакањ, дечији хирург из Опште болнице у Суботици. 

Како се препоставља, "ауди" који се кретао великом брзином "закуцао" се у теретни камион. Ватрогасци су морали да прережу аутомобил да би извукли тела.

Погинули су возач "аудија" А. С. (35) држављанин Аустрије, сувозач, турски држављанин К. М. И. (54) и путник на задњем седишту А.С. (49) са аустријским пасошем.

Тела настрадалих превезена су у Инситут за судску медицину у Новом  Саду на обдукцију. 

Нормализован је саобраћај на ауто-путу Нови Сад - Суботица, код Старог Жедника, који се, због саобраћајне несреће одвијао само брзом траком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије