Исклизнула цистерна са амонијаком близу Неготина

На прузи Зајечар-Прахово, у близини железничке станице Кобишница, исклизнула је једна цистерна у композицији теретног воза који је превозио амонијак на релацији Бор теретна-Прахово пристаниште.

Цистерна није оштећена приликом исклизнућа те није дошло до цурења амонијака. Нема опасности по људе и животну средину.

Није било повређених, а материјална штета је незнатна.

Цистерна је била осма по реду у композицији теретног воза, који је имао у саставу укупно 12 вагона превозника "Србија Карго".

Помоћни воз "Инфраструктуре железнице Србије" за отклањање последица ванредног догађаја одмах је кренуо на место исклизнућа.

Железнички саобраћај на овој деоници је тренутно у прекиду, а "Инфраструктура железнице Србије" припремила је сав неопходан материјал и опрему како би пруга поново била оспособљена за саобраћај.

Железничка комисија за ванредне догађаје изашла је на лице места и утврдиће узрок овог исклизнућа.

Очекује се да саобраћај буде успостављен у току вечерњих сати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво