Четворо младих погинуло у директном судару, ухапшен возач БМВ-а

Четворо младих погинуло је у директном судару БМВ-а и "дачије" у месту Жупањац. Београдска полиција је ухапсила возача БМВ-а због сумње да је изазвао удес.

Саобраћајна несрећа се догодила сат после поноћи, код скретања за Боговађу на Ибарској магистрали.

Како РТС незванично сазнаје, сударили су се БМВ и "дачија", у којој су страдале три особе. Погинула је и једна девојка из БМВ-а, у ком су се налазила и три младића.

Четири особе су повређене у овом удесу и превезене су у Ургентни центар. Двоје су у тешком стању. Мушкарац се налази на Одељењу хирургије, а једна жена је на интензивној нези. У току је дијагностика друга два пацијента.

Јутрос су на месту несреће били само трагови слетања аутомобила у ливаду поред магистрале, док су синоћ на лицу места биле бројне екипе Хитне помоћи и полиције.

Ухапшен је возач БМВ-а због сумње да је изазвао удес.  

Саобраћај је до пред зору био обустављен.

На Ибарској магистрали се и око осам часова догодила тешка несрећа, када су се сударили камион и "југо". Једна особа је страдала. 

Због Сабора трубача у Гучи и одласка на годишње одморе, појачан је саобраћај на тој магистрали па је потребан додатни опрез.

Она је додатно оптерећена јер је на десет дана затворен део ауто-пута Љиг–Прељина због спајања са делом ауто-пута од Обреновца.

Само у јулу ове године 63 особе су страдале у саобраћајним несрећама.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво