Хапшења због малверзација са доделом субвенција

Због злоупотреба у вези са доделом субвенција и подстицаја за пољопривредну механизацију ухапшене четири особе, саопштило Тужилаштво за организовани криминал.

После вишемесечног предистражног поступка, вођеног у сарадњи са БИА и Службом за борбу против организованог криминала, данас су по налогу Тужилаштва за организовани криминал, ухапшени Ж. Р. вршилац дужности директора Управе за аграрна плаћања, Д. В. службеник Управе за аграрна плаћања, Б. Ж. и В. Д. због злоупотреба у вези са доделом субвенција и подстицаја за пољопривредну механизацију и опрему.

Тренутно су у току претреси на више локација.

У наредних 48 сати, лица ће бити приведена и саслушана у Тужилаштву за организовани криминал.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде најоштрије осуђује сваки покушај злоупотребе положаја који наноси штету напорима министарства да се побољша положај пољопривредника у Србији.

"Као што је то био и до сада случај, бескомпромисна борба против проневера и нулта толеранција за сваки облик злоупотребе се наставља и важиће за свакога", саопштено је из Министарства пољопривреде. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво