Лучани, мушкарац осумњичен за напад на двоје бирача

Полиција је идентификовала осумњиченог за насилничко понашање према двоје гласача на бирачком месту у општини Лучани, где се одржавају локални избори, саопштио је МУП. Против Б. П. (1981) из Пријепоља ће бити поднета кривична пријава.

Двоје грађана су полицији у Лучанима пријавили да су, приликом доласка на бирачко место број 25 у Котражи, нападнути од стране њима непознате особе.

Пошто је полиција изашла на место догађаја, тридесеттрогодишња грађанка је изјавила да ју је непознати мушкарац одгурнуо вратима, када је покушала да уђе на бирачко место како би гласала.

Истовремено је и двадесетједногодишњи мушкарац, који је такође дошао да гласа, пријавио полицији да га је иста особа одгурнула рукама када је хтео да уђе на бирачко место.

Полиција је установила да се ради о Б. П. (1981) из Пријепоља.

О свему је обавештено Основно јавно тужилаштво у Чачку које је наложило да се осумњичени приведе тужиоцу, а против њега ће, по налогу надлежног тужилаштва, бити поднета кривична пријава због сумње на насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу.

Након инцидента и идентификовања осумњиченог, Министарство унутрашњих послова се још једном огласило саопштењем у којем поручује да полиција максимално професионално ради свој посао и да никоме неће дозволити да крши закон, а поготово не "онима који су и данас насртали на жене и новинаре у општини Лучани".

После завршетка изборног процеса, Министарство ће обавестити јавност о свим дешавањима у општинама у којима се данас одржавају локални избори, пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се