Тужилаштво покренуло поступак поводом претњи Срђана Нога

Више јавно тужилаштво у Београду покренуло је предистражни поступак поводом претњи које посланик Двери Срђан Ного упутио председнику и премијерки Србије, Александру Вучићу и Ани Брнабић.

"Тужилаштво за високотехнолошки криминал упутило је полицији захтев за прикупљање потребних обавештења поводом претњи које је посланик Ного упутио председнику и премијерки", рекла је Танјугу портпаролка тужилаштва Татјана Секулић.

Посланик Двери Срђан Ного је, према снимку на Јутјубу, рекао да је, према његовим сазнањима, Ана Брнабић већ парафирала Даблински споразум са ЕУ о мигрантима, и да, "уколико је парафирала овај споразум, она треба да буде обешена истог часа на Теразијама. А поред ње обешен и Александар Вучић".

На претњу Срђана Нога реаговали су председник Србије, али и представници Владе и политичких странака.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво