Експлозија у стану у Новом Саду

Најмање једна особа је повређена око поноћи у Улици Петра Драпшина у Новом Саду, када је дошло до експлозије у стану, који је изгорео. Незванично, узрок пожара је експлозија плинске боце.

У Хитној помоћи кажу да је тешко повређен 39-годишњи мушкарац Ш. Г., који је због опекотина на већој површини тела (90 одсто), превезен на реанимацију у Ургентни центар.

Како Танјуг сазнаје, он се налази у шок-соби Клиничког центра Војводине и лекари се још боре за његов живот.

Због велике изложености диму, 14-годишња девојчица превезена је у Дечју болницу.

Такође, у пожару је теже повређена и жена Ј. А. (34), која ће највероватније бити пуштена на кућно лечење.

Из Хитне помоћи јављају да је један од 14 ватрогасаца лакше повређен. Помоћ је указана и 27-годишњој девојци која је имала реакцију на стрес.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи