Пожар у фабрици "Трентекс" у Пријепољу, нема повређених

У раним јутарњим сатима дошло је до пожара у фабрици конфекције "Трентекс" у Пријепољу, у насељу Коловрат. Повређених нема, а изгорело је око 400 квадратним метара магацина са сировинама и део погона шиваонице.

Командир Ватрогасне јединице Вујадин Ковачевић рекао је да је пожар избио у погону конфекције "Трентекс" и да је након два сата гашења стављен под контролу.

"Примили смо јутрос позив у 6.35 сати да је избио пожар у фабрици 'Трентекс' у насељу Коловрат. Пожар је стављен под контролу и сада се само ради догашивање. Пожар је захватио магацин сировина и погон шиваоне. Нема повређених, а што се тиче узрока пожара и материјалне штете, то ће тек бити утврђено", изјавио је Ковачевић.

Облак дима потпуно је прекрио пријепољско насеље Коловрат.

"Јутрос је огроман облак дима притиснуо насеље Коловрат, а долазио је из правца конфекције. Нисмо знали шта се догађа, али био је хаос од велике количине дима који је притиснуо цело насеље", казала је Марина Јешић радница угоститељског објекта у Коловрату.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 23. јун 2018, 17:40) - anonymous [нерегистровани]

Pozar

Radio sam u jednoj velikoj bolnici u londonu na svakih pet metara je alarm, lako se aktivira svaki, samo ih vatrogasci mogu deaktivirat. hocu da kazem da bi zakonom trebalo tako nesto uvest svuda. sto ce da spasi ljudske zivote spasit ce i imovinu.