Поново каменована амбуланта у Сувом Долу

Амбуланта Здравственог центра из Косовске Митровице, која се налази у Сувом Долу, каменована је прошле ноћи и том приликом су поломљена стакла на прозорима, рекла је управница Дома здравља Косовска Митровица др Мирјана Благојевић.

Полиција је извршила увиђај, а докторка Мирјана Благојевић је подсетила да то није први случај каменовања амбуланте у Сувом Долу, пренео је Радио Контакт Плус.

Благојевићева је рекла да се догађа да на свака три месеца та амбуланта буде каменована.

"Та амбуланта служи нашем грађанству, грађанству северног дела Митровице и оног јужног дела који долази код нас и који се лечи. Каква је намера тим непознатим починиоцима, сулудо је даље причати," рекла је Благојевићева. 

Истиче да се каменовање увек дешава преко ноћи и да полиција није успела до сада да реши ниједан случај.

У фебруару су на овој здравственој установи демолирана улазна врата, поломљена стакла на лекарској ординацији и сестринској соби, чиме је онемогућено лечење пацијената у српском делу Сувог Дола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије