Пожар на Петловом брду, једна особа погинула

Старији мушкарац страдао је синоћ у пожару на Петловом брду у Београду, рекла је "Танјугу" портпарол Хитне помоћи Нада Мацура.

Хитна помоћ примила је позив у 22.51 да је пожар избио у Улици 11. крајишке дивизије, али је по доласку могла само да констатује смрт 70. годишњег мушкарца.

У Београду су током ноћи забележене две саобраћајне несреће, у којима је повређено пет особа.

У удесу у 21.57 часова на углу улица Браће Јерковић и Пива Караматијевића повређене су две жене, старости од 20 и 35 година, и два мушкарца, старости од 17 и 43 година, те су превезни у Ургентни центар.

Још једна жена (51) повређена је као пешак у 21.58 сати у саобраћајној несрећи у Београдској улици, и одвезена у Ургентни центар.

У Хитној помоћи ноћ су обележила акутна стања код хроничних болесника, астматичари и хипертоничари.

Хитна помоћ је интервенисала 98 пута, од којих 12 на јавном месту.

У Београду је јуче током дана забележено осам саобраћајних несрећа, у којима је повређено 11 особа, а Хитна помоћ је интервенисала 142 пута, од којих 47 на јавном месту, додала је Мацура.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво