Хапшење због мита у Ветеринарској инспекцији у Краљеву

Две особе ухапшене због сумње да су као запослене у Ветеринарској инспекцији Рашког округа у Краљеву починиле кривично дело примање мита у саизвршилаштву.

Ухапшени су одговорно лице Ветеринарске инспекције Рашког управног округа С. З. (1968) и ветеринарски инспектор Д. Р. (1968), саопштено је из МУП-а.

Постоје основи сумње да су С. З. и Д. Р. од одговорног лица једне предузетничке радње за чишћење објеката и остале услуге у пољопривреди, захтевали и примили 400.000 динара и 300 евра, како не би обавили инспекцијски надзор у вези са збрињавањем паса луталица, што су били у обавези да учине.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу.

Хапшење су спровели припадници Службе за борбу против организованог криминала у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Крагујевцу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво