Удес код Фекетића, погинула два припадника Војске Србије

Потпуковник Војске Србије и једно цивилно лице на служби, погинули су у једном од удеса који се догодио код Фекетића. Десетар, који је управљао возилом, животно угрожен.

У саобраћајној несрећи која се око 7.45 догодила на ауто-путу Суботица - Нови Сад погинули су потпуковник Војске Србије Игор Веселиновски и цивилно лице на служби Мићо Иванчевић, саопштило је Министарство одбране.

Веселиновски је био командант 17. механизованог батаљона из Бачке Тополе, а Иванчевић је био на служби у истој јединици.

"Возилом 'фијат 500Л', које се налазило на планском задатку, управљао је возач, професионални војник десетар Дејан Николовски, који је и сам тешко повређен и са повредама опасним по живот пребачен у Клинички центар Војводине у Новом Саду", наводи се у саопштењу.

До несреће је дошло у ланчаном судару, а на место удеса, поред Хитне помоћи, изашле су и екипе МУП-а и Војне полиције.

Како РТС сазнаје, код фекетићке петље јутрос су се догодиле две саобраћајне несреће. Узрок су, према првим информацијама, били густа магла и неприлагођена брзина.

Kaко кажу у суботичкој полицији, у удесу у којем су учествовала два теретна возила, погинуо је возач камиона М. Д. (38) из Суботице.

У МУП-у нису могли да саопште више информација.

Саобраћај је на путу Суботица – Нови Сад, од петље Фекетић до Врбаса био обустављен, али је након обављеног увиђаја нормализован.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 19. окт 2017, 22:05) - Igor [нерегистровани]

Strasno..

Strasno..

(четвртак, 19. окт 2017, 19:00) - anonymous [нерегистровани]

Tuga

Pocivajte u miru kolege...dobrih ljudi vise nema...uzroci i ostalo vise nije bitno

(четвртак, 19. окт 2017, 17:20) - Vlada [нерегистровани]

Zbogom Igore

Igore,nek ti je vecna slava i da nam pocivas u miru!