Преминуо радник повређен у пожару у Лучанима

Радник фабрике "Милан Благојевић - наменска" М. И. (1962), тешко повређен приликом пожара технолошког отпада који се десио пре два у фабрици у Лучанима, преминуо је у Војномедицинској академији, саопштило је Министарство одбране.

Министар одбране Александар Вулин изразио је најдубље саучешће породици преминулог радника. Саучешће породици изјавио је и начелик Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић.

Пожар се догодио када се испред погона за производњу ракетних горива запалио технолошки отпад. У том пожару причињена је мања материјална штета.

Други повређени радник М. М. (26) збринут је на Клиници за анестезиологију и интензивну терапију Војномедицинске академије.

Министар Вулин је раније данас обишао место несреће у фабрици у Лучанима и разговарао са представницима комисије која се бави утврђивањем узрока и околности ове несреће, наводи се у саопштењу.

Министар одбране је наредио и да се изврши ванредни инспекцијски надзор у свим фабрикама одбрамбене индустрије и надзор мера противпожарне и безбедносне заштите на раду.

Вулин се потом састао са руководством фабрике и представницима синдиката. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво