Судар код Ниша, пет особа тешко повређено

Пет млађих особа тешко је повређено око 21 час у судару два аутомобила на улазу у село Прва Кутина крај Ниша, сазнаје "Бета" у Хитној помоћи у Нишу.

Све повређене особе имају политрауме, а једна од њих већ се налази на операционом столу Хируршке клинике, рекли су Бети дежурни у тој здравственој установи.

Према речима лекара, Хитна помоћ је интервенисала са пет екипа на терену.

"Затекли смо на месту удеса заиста тешку ситуацију, мрак, пуно повређених људи, стакло и делове аутомобила разбацане на све стране", рекли су у Хитној помоћи.

Према незваничним информацијама, у удесу су повређене четири девојке и један младић. Сви они пребачени су у Ургентни центар Клиничког центра у Нишу.

У Полицијској управи у Нишу казали су да су у судару учествовала возила "пасат" и БМВ.

У "пасату" су се налазиле три женске особе и мушкарац који је возилом управљао, док је жена возила БМВ, истакли су у полицији.

Због силине удара, у помоћ повређенима морали су да притекну и припадници Управе за ванредне ситуације.

Саобраћај од Ниша преко Прве Кутине ка Гаџином Хану је у прекиду, а полиција обавља увиђај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије