Отац избо близанце у Штрпцу, једна беба преминула

Близанци од 40 дана избодени су у Штрпцу, а сумња се да је то учинио њихов отац. Једна беба је преминула, док је друга пребачена у Клинички центар у Нишу. Њено стање је стабилно. Осумњичени се налази у полицијском притвору у Урошевцу.

Деца су примљена синоћ око 21 сат у грачаничку болницу на одељење хирургије, а прихватио их је дежурни лекар и управник тог одељења Драган Перић. 

Доктор Драган Перић рекао је за РТС да је реч о близанцима мушког пола од 40 дана.

Перић је рекао да је једно дете имало тешку повреду у пределу грудног коша. Оно је донесено у болницу без знакова живота. Покушана је реанимација, која није дала резултате.

Друго дете је имало тешку рану у пределу предње стране врата и прободну рану у пределу стомака. Њему је указана прва помоћ и колима Хитне помоћи пребачено је на Дечју хируршку клинику у Нишу, рекао је Перић.

Директор нишког Клиничког центра Зоран Радовановић рекао је за Бету да дете није животно угрожено.

"Под сталним је надзором лекара. Добија терапију и уколико буде било потребно, биће транспортовано на клинику у Тиршовој у Београду", каже Радовановић. 

Беба без знакова живота преузета је од стране полиције и однета на обдукцију, на Институт за судску медицину у Приштини.

Доктор Перић је рекао да је то несвакидашњи случај у његовој досадашњој медицинској пракси.

Трагедија у Штрпцу догодила се синоћ. Сумња се да је отац Дејан Крстичић избо двоје деце у тренутку када је у кући остао сам са њима. У Штрпцу су репортеру РТС-а казали да се ради о мирној особи и професору физичког васпитања, али да је у последњих месец дана имао психичких проблема.

Породици Крстичић то су прва деца. Осумњичени се налази у полицијском притвору у Урошевцу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара