Мушкарац убијен у пуцњави код Централног затвора

У пуцњави на углу Бачванске и Улице Господара Вучића у Београду убијен 29-годишњи мушкарац, а једна особа je рањена. Полиција трага за нападачем.

До пуцњаве је дошло око 21 час, на углу Бачванске улице и Улице Господара Вучића, у близини Централног затвора у Београду, потврђено је РТС-у.

Екипа Хитне помоћи је одмах изашла на терен и констатовала смрт једне особе.

Мушкарац је преминуо на лицу места, а повређена особа је превезена у Ургентни центар на реанимацију, каже портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

Полиција је саопштила да је убијени мушкарац стар 29 година, а да је једна особа рањена.

Жртва се налазила у аутомобилу марке "ауди", београдских регистарских ознака. Репортер РТС-а јавља да је на лицу места пронађено неколико чаура и аутоматско оружје.

Према незваничним информацијама, пуцњава се догодила када су из аутоматског оружžја испаљени рафали на два аутомобила. Једно возило је, како преносе београдски медији, изрешетано.

Вечерње новости преносе да је убијен вођа навијача Партизана Александар Станковић, звани Сале Мутави, а да је рањен чувар затвора.

Репортер РТС-а јавља да се на месту убиства окупила група људи, међу којима има и навијача и пријатеља убијеног.

Увиђај је у току, а полиција интензивно трага за нападачем, наводи се у саопштењу МУП-а. 

Мотиви напада још нису познати.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво