Зајечар, трогодишња девојчица силована и убијена, осумњичени ухапшен

Трогодишња девојчица из зајечарског села Вратарница синоћ је силована па убијена. Осумњичени В. Р. је признао злочин. Ухапшен је и одређено му је задржавање до 48 сати.

Вршилац дужности директора полиције Владимир Ребић рекао је да се у околини Зајечара, у селу Вратарница, догодио стравичан злочин када је трогодишња девојчица силована и зверски убијена.

Ребић је на ванредној конференцији за новинаре рекао да је полиција ухапсила В. Р. (1988) за кога се сумња да је извршио злочин и да је њему одређена мера задржавања од 48 сати.

"Око 21 сат и 30 минута полиција је добила пријаву мајке детета да је дете нестало", рекао је Ребић, додавши да се дете претходно налазило на рођендану у комшилуку.

Према његовим речима, полиција је одмах почела потрагу за В. Р. а на основу исказане сумње гостију на рођендану.

В. Р. је након сат времена понађен, а после саслушања је и признао злочин.

Ребић је додао да су припадници МУП-а након тога, заједно са В. Р. отишли на лице места где је пронађено унакажено тело детета.

"Кад је дошла полиција он је био код мог брата у колима. Изашао је из кола и ја сам га питала где ми је дете. Он каже: Ја сам је оставио овде на аутобуској станици и рекао сам јој да иде кући", испричала је мајка девојчице Данијела Стефановић.

Место злочина удаљено је 600 до 700 метара од куће у којој се славио рођендан. 

Трогодишњу девојчицу породица је пре злочина отпратила на први рођендан свог комшије у кућу прекопута у којој живи брат осумњиченог за убиство. Ујак девојчице је рекао да су се деца на рођендану играла и да је она у једном тренутку нестала, након чега је цело село кренуло у потрагу за њом.

Раније данас појавиле су се информације да је осумњичени признао и да је пре двадесетак дана убио и четрдесетшестогодишњу жену из истог села. Портпарол полиције у Зајачару демантовао је касније ову информацију.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво