Пронађено тело певачице Јелене Марјановић

Тело певачице Јелене Марјановић која је јуче нестала на насипу у Борчи, пронађено је у каналу на Палилули, потврдио је за РТС министар полиције Небојша Стефановић. Највероватније се ради о убиству, сазнаје РТС.

Министар полиције Небојша Стефановић каже да је добио потврду да је полиција пронашла тело жене у каналу на територији општине Палулула.

"Не могу ништа даље да кажем, то иде у правцу ове истраге за коју смо сумњали током ноћи", рекао је Стефановић новинарима у Београду.

Министар је додао да ће током дана полиција имати више информација.

Истрага је у току, а полиција не саопштава никакве детаље.

На потезу од насипа ка главном путу, неколико метара од тела, пронађени су и Јеленина патика и мобилни телефон. У току је и обдукција, а како РТС сазнаје, по свему судећи се ради о убиству, јер су на телу Јелене Марјановић (1983) видљиве повреде нанете оштрим предметом.

Вечерње новости јавиле су да је супруг убијене подвргнут полиграфском испитивању пошто на рукама има видљиве повреде. Касније данас Блиц је навео да је он прошао полиграф.

Нестанак Јелене Марјановић пријављен је синоћ око 20 часова, пошто се око 15 часова није вратила са трчања на насипу у Борчи.

Нестанак је пријавио управо њен супруг, који је са њом и ћерком био на насипу, пре него што је Јелена отишла на трчање, када јој се губи сваки траг. Он наводи да је, када је приметио да је нема, најпре са пријатељима кренуо да је тражи, а потом обавестио полицију.

Више десетина полицијских службеника из Управе криминалистичке полиције Полицијске управе за Град Београд и Управе криминалистичке полиције у седишту МУП-а интензивно су претраживали терен у Борчи, где је последњи пут виђена.

Према писању београдских медија, реч је о певачици "Гранд продукције".

Становнике Борче, у чијој се близини и налази дунавски насип, узнемирила је вест о убиству. Неки кажу да се осећају несигурно, а има и оних који су без коментара. Поједини истичу да је та зона града небезбедна. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво