Непромењено стање повређеног Француза

Здравствено стање навијача француског "Тулуза" Татона Бриса, који је тешко повређен у центру Београда 17. септембра, и даље веома тешко, изјавио је Драго Јовановић портпарол Клиничког центра Србије.

Здравствено стање навијача француског "Тулуза" Татона Бриса, који је тешко повређен у центру Београда 17. септембра, и даље је веома тешко, мада је засад стабилно и непромењено у односу на јучерашњи дан, изјавио је Танјугу Драго Јовановић, портпарол Клиничког центра Србије.

Конзилијум лекара Клиничког центра Србије јуче је саопштио да му се стање погоршало, да је изгубио мождане функције, а лакше су поремећене и функције осталих система. Конзилијум је напоменуо да је таквим стањима опоравак веома неизвестан, али се и даље спроводе све мере реанимације.

Брису је у петак 18. септембра оперисана грудна аорта, а сутрадан је поново интервенисано због крварења и интервенција на мозгу.

Француз је тешко повређен 17. августа непосредно пред почетак фудбалске утакмице Партизан -Тулуз у башти кафића "Ајриш паб" на Обилићевом венцу, када је група хулигана напала француске навијаче.

Полиција је два дана касније ухапсила 11 особа осумњичених за напад на француског држављанина.

Десеторици осумњичених за бруталан и свиреп напад на француске туристе одређен је притвор до 30 дана због сумње да су извршили кривчно дело тешко убиство у покушају, док је један осумњичени пуштен да се брани са слободе.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара