Читај ми!

Владичин Хан, тужилац осумњичен за крађу

Тужилац у Владичином Хану осумњичен да је узео прехрамбене артикле у локалној продавници. Приметио га је радник и пријавио власнику, а о томе постоји и видео запис са сигурносне камере.

Више јавно тужилаштво у Врању упознато је да је против Јовице Јовића, иначе заменика Основног јавног тужилаштва у Врању, поднета кривична пријава од стране власника мини маркета "Јабука" из Владичиног Хана, сазнаје РТС.

Основно тужилаштво из Владичиног Хана је о томе обавестило Више јавно тужилаштво, а како се ради о носиоцу јавнотужилачке функције о поднетој кривичној пријави са доказним материјалом о самом догађају упознато је Апелационо јавно тужилаштво у Нишу.

Локални медији су пренели да је осумњичени тужилац у Владичином Хану  узео прехрамбене артикле у локалној продавници. Приметио га је радник и  пријавио власнику, а о томе, преносе медији, постоји и видео запис са сигурносне камере.

Тужилац се огласио писмом медијима, негира објављену вест. Наводи да се ради о бламажи и провокацији, и да иза свега стоје особе незадовољне због његовог поступања по предметима док је радио као општински јавни тужилац у Владичином Хану.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво