Притвор за нападaче на Французе

Десеторици осумњичених за бруталан напад на француске туристе одређен притвор до 30 дана због сумње да су извршили кривично дело тешко убиство у покушају. Један осумњичени пуштен да се брани са слободе.

Десеторици осумњичених за бруталан и свиреп напад на француске туристе рано јутрос је одређен притвор до 30 дана због сумње да су извршили кривчно дело тешко убиство у покушају, док је један осумњичени пуштен да се брани са слободе.

Портпарол Окружног суда у Београду Ивана Рамић изјавила је Танјугу да је дежурни истражни судија тог суда саслушао свих 11 осумњичених, донео решење о спровођењу истраге против њих и одредио им притвор.

Једном осумњиченом који се терети за кривично дело помоћ учиниоцу после извршења кривичног дела притвор није одређен, напоменула је Рамићева.

Она је нагласила да је осумњиченима притвор одређен због посебно тешких околности под којима је кривично дело извршено, као и због висине запрећене казне од 30 до 40 година затвора.

Осумњичени се терете да су 17. септембра, непосредно пред почетак фудбалске утакмице Партизан-Тулуз, у башти кафића "Ајриш паб" на Обилићевом венцу напали француске навијаче и једног од њих тешко повредили.

Један француски навијач задобио је том приликом тешке повреде главе и контузиону повреду грудног коша.

Стање француског држављанина, стабилно је, али је он даље животно угрожен и налази се на интензивној нези. Он је у претходна два дана два пута оперисан због озбиљних повреда.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи