Читај ми!

Ланчани судар код Бубањ потока

Осам особа повређено у ланчаном судару у којем је учествовало више од десет возила код наплатне рампе Бубањ поток. Повређени задобили углавном ортопедске повреде. Саобраћај нормализован.

У судару који се догодио у 20.50 часова код наплатне рампе Бубањ поток, у смеру ка Београду, учествовало је 13 возила, од којих два аутобуса, три теретна и осам путничких возила. Осморо људи је повређено и превезено у Ургентни центар.  

До судара већег броја аутомобила и аутобуса, код гараже аутопревозника "Ласта" је највероватније дошло због влажног коловоза, низбрдице, слабе видљивости и неприлагођене брзине. 

Портпарол Хитне помоћи Нада Мацура рекал је за РТС да су повређени задобили углавном ортопедске повреде.

"Четири лекарске екипе превезле су осам, односно седам повређених, с обзиром на то да је једна особа доживела само стресогену реакцију. Најтеже је повређена двадесеттрогодишња  девојка, која је задобила ортопедске повреде и повреду главе", рекла је Мацура.

Према њеним речима, најмлађа повређена особа је и најтеже повређена, а најстарија има 55 година. Остали имају повреде главе, грудног коша или стомака.  

Саобраћај у смеру ка Београду, био је око сат и по у прекиду. Како је РТС-у речено у МУП-у Србије саобраћај је успостављен у 22:50 часова.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво