Ухапшени фалсификатори картица

Београдска полиција ухапсила је двојицу осумњичених да су извршили кривично дело фалсификовање и злоупотреба платних картица на штету више банака у Београду, Новом Саду, Суботици, Шапцу и Врбасу, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Они су, како је у саопштењу наведено, прибавили противправну имовинску корист у износу од преко три милиона динара

Ухапшене Милана У. (46) из Бања Луке, држављанина Босне и Херцеговине и Зорана М. (1941) из Београда, саслушао је надлежни истражни судија и одредио им притвор до 30 дана.

Милан У. је осумњичен да је прибавио од, за сада, непознатог бугарског држављанина неутврђени број фалсификованих платних картица, такозвану "белу пластику" са пин кодовима и по претходно склопљеном договору заједно са Зораном М. у више наврата на неколико банкомата различитих банака подигао новац.

Они се сумњиче да су 14. августа у Врбасу након 43 покушаја, подигли новац у укупно 14 одобрених трансакција,а наредног дана, у Београду, од 29 покушаја, одобрено је шест трансакција.

Даљим радом утврђено је да су новац подизали и на банкоматима у Новом Саду, Суботици и Шапцу. Код њих је пронађено укупно девет фалсификованих картица.

Полиција наставља рад на овом случају, наведено је у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво