Читај ми!

Ослобођена оптужби за убиство сина

Апелациони суд у Београду ослободио Марину Андрејић из Мајиловца код Великог Градишта оптужбе да је 22. јула 2010. године убила сина Ђорђа (13) у атару села и укинуо јој притвор у ком је провела готово две године.

Марина Андрејић из Мајиловца код Великог Градишта ослобођена је оптужби да је пре две године убила сина Ђорђа. Апелациони суд у Београду закључио је да нема доказа да је Андрејевићева извршила кривично дело тешког убиства за које је била оптужена и преиначио првостепену пресуду којом је била осуђена на 20 година затвора.

Маринин адвокат Србислав Стојановић потврдио је за РТС да је она изашла из притвора, а да ће образложење пресуде Апелационог суда добити за неколико дана.

Његова претпоставка је да је Марина Андрејић ослобођена због недостатка доказа да је убила сина, на шта је, како каже, указивао током читавог двогодишњег процеса.

Тринаестогодишњи Ђорђе Андрејић нестао је 24. јула 2010. године након одласка на њиву са мајком Марином.

Вишенедељна потрага за њим није дала резултате, а његову лобању пронашли су ловци три и по месеца касније у атару села Мајиловца.

Андрејићева је пуштена из притвора у ком је боравила од хапшења 25. јула 2010. године три дана од нестанка њеног сина Ђорђа.

Она је у децембру 2011. по други пут осуђена пред Вишим судом у Пожаревцу на 20 година затвора због убиства сина, пошто је прву пресуду Апелациони суд већ укидао како би се прецизно утврдило на који је начин дете убијено.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво