Читај ми!

Ново суђење Цеци Ражнатовић

Пред Вишим судом у Београду за 5. јун заказано ново суђење фолк певачици Светлани Ражнатовић по тужби Војислава Ђурковића из Бијељине који тврди да му дугује 116.063 евра са каматама.

Поновљено суђење фолк певачици Светлани Цеци Ражнатовић по тужби Војислава Ђурковића из Бијељине, који тврди да му дугује 116.063 евра са каматама, заказано је за 5. јун пред Вишим судом у Београду.

Тај процес био је у завршној фази, пошто је Први основни суд крајем прошле године наложио принудну продају дела Ражнатовићеве куће ради намирења дуга, али је крајем јануара поступак извршења обустављен пошто је пресуда укинута и наложено ново суђење.

Врховни касациони суд укинуо је правоснажну пресуду некадашњег Другог општинског суда по којој је Ражнатовићева била обавезана да Ђурковићу наводни дуг 116.063 евра и припадајуће камате пошто је усвојио њен захтев за ревизију.

Суђење по Ђурковићевој тужби сада ће због вредности спора, односно висине дуга бити поновљено пред Вишим судом у Београду, а поступак ће водити судија Јелена Килибарда, објављено је на сајту тог суда.

Кућа Светлане Ражнатовић у Љутице Богдана је под хипотеком која је уписана као гаранција да ће уплатити држави износ који јој је одређен пресудом на име враћања противправног присвајања новца од продаје фудбалера "Обилића".

Удовица Жељка Ражнатовића Аркана је у тој кући у Улици Љутице Богдана издржала казну кућног затвора на коју је, после споразума са тужилаштвом о признању кривице, осуђена због противправног присвајања дела новца од трансфера10 фудбалера "Обилића" и недозвољеног држања 11 пиштоља.

Држави дугује још 500.000 евра, пошто је милион евра од казне уплатила.

Ражнатовићева ће, међутим, пред Виши суд ићи већ идуће седмице, у среду, 21. марта, због спора са колегиницом Јеленом Карлеушом.

На оптуженичку клупу Првог основног суда сешће два дана касније, у петак, 23. марта, као и њен зет Предраг Оцокољић, јер им се суди због вређања и насилничког понашања према власнику фудбалског клуба "Млади пролетер" Александру Оларевићу.

број коментара 14 Пошаљи коментар
(среда, 29. јан 2014, 14:52) - anonymous [нерегистровани]

A meni duguje.....

Milione evra, jer sam poludio od njene muzike..

(среда, 14. мар 2012, 20:24) - anonymous [нерегистровани]

hahaahahaha

Ko je terao gospdina da slusa Cecine pesme i sam sebi da nanese dusevni bol , mogao je samo da promeni kanal daljinskim i bola ne bi bilo , a naj manje dusevnim !!!!!

(среда, 14. мар 2012, 09:22) - anonymous [нерегистровани]

1111

vidi ti nju.

(среда, 14. мар 2012, 03:06) - Марјан Кнафељц [нерегистровани]

Цеста талцев 8б Јесенице-Словенија

Ако је женска стварно дужна,постоје вероватно какви документи о томе!Ако сва ствар лежи само на тамо неким сведоцима,е онда је све заједно упитно!Знало би ићи по оној."Два лоша,убише Милоша!"Свакако је нешто таћно.Тко има пара,око нјега се јако брзо накупи хрпа просјака,који траже джабе ручак!Па и оних у државним службама!

(уторак, 13. мар 2012, 23:25) - Nemanja [нерегистровани]

A meni?

Meni duguje oko 1 milion evra za nanesenu dusevnu bol slusajuci njene pesme....

(уторак, 13. мар 2012, 22:14) - anonymous [нерегистровани]

koliko sudova

..koliko Sudova treba da sudi ovoj "Prominenciji"..imamo li mi toliko Sudova koliko ona ima Novca..???

(уторак, 13. мар 2012, 22:09) - Виша казна! [нерегистровани]

Сад ће јој досудити...

наножницу за руку!

(уторак, 13. мар 2012, 22:00) - anonymous [нерегистровани]

opušteno

a ko je pa ona da bi ja morao znati da joj sledi novo sudjenje,ej.

(уторак, 13. мар 2012, 21:19) - anonymous [нерегистровани]

aa

neka bi razmisljala dok je uzimala novac

(уторак, 13. мар 2012, 21:02) - anonymous [нерегистровани]

dal je moguce

Ako stvarno duguje daj coveku.