Читај ми!

Цеци одложено суђење

Светлани Ражнатовић и њеном зету Предрагу Оцокољићу суђење због претњи директору ФК "Млади пролетер" Александру Оларевићу одложено за 23. март. Оцокољић није дошао на суђење због болести.

Суђење фолк певачици Светлани Цеци Ражнатовић и њеном зету Предрагу Оцокољићу, због оптужби да су претили директору ФК "Млади пролетер" Александру Оларевићу 2007. године, одложено је за 23. март, јер на суђење због болести није дошао Оцокољић.

Његов бранилац доставио је суду медицинску документацију да је Оцокољић болестан и да се налази у Ургентном центру у Београду.

Ражнатовићева је и данас дошла у суд из кућног затвора, односно своје куће у Љутице Богдана, где служи једногодишњу казну.

Она је осуђена због противправног присвајања дела новца од трансфера фудбалера ФК "Обилић" у иностране клубове док је била председник тог клуба 2000. године, као и недозвољеног држања 11 пиштоља. Казна истиче 22. фебруара.

Ражнатовићева и Оцокољић терете се за кривично дело насилничко понашање, за које је запрећена казна од шест месеци до пет година затвора.

Оларевић не жели одштету за шамар

Обоје су на почетку суђења у децембру прошле године негирали да су претили Оларевићу и да је између њих дошло до било каквог физичког обрачуна.

Оларевић је рекао да не жели да кривично гони певачицу и да не жели одштету за "лаке телесне повреде", које тврди да је задобио од Оцокољићевог шамара, истичући да му је жао што је до инцидента икада дошло.

Ражнатовићева тврди да су она и њен зет, као легитимни представници ФК "Обилић", тада дошли у клуб да Оларевићу уруче решење Министарства спрота од 15. маја 2007. о повраћају у пређашње стање.

Према том решењу, које је Оларевић одбијао да прими званичним путем, ФК "Млади Пролетер" долази у ингеренцију ФК "Обилић", као "Млади Обилић", а он мора моментално да напусти клуб.

Према наводима оптужног предлога, Ражнатовићева и њен зет су 18. јуна 2007. године дошли до управне зграде ФК "Млади пролетер" и позвали Оларевића да изађе напоље, а када је он то урадио, фолк певачица је почела да га вређа, ословљавајући га погрдним именима.

После вербалног напада Ражнатовићеве, Оцокољић је физички насрнуо на директора "Младог пролетера", ударивши га песницом у десну страну лица.

број коментара 0 Пошаљи коментар