Вац: Одлазимо, али штитимо своју имовину

Директор медијске групе "ВАЦ" Бодо Хомбах изјавио је да ће тај концерн "са задовољством испунити жељу министра економије Млађана Динкића" да, као инвеститор, напусти Србију. Међутим, прво морамо да заштитимо своју имовину, навео Хомбах.

"ВАЦ" ће са задовољством испунити жељу министра економије Млађана Динкића да, као инвеститор, напусти Србију, изјавио је директор те медијске куће Бодо Хомбах.

"То би било много брже, уколико би српском тајкуну, чије име, у складу са уговором, не смем да наведем, наложио да нам врати новац за куповину акција "Новости", наглашава Хомбах.

"Тада не бисмо морали да фирме, код којих се акције налазе, у складу са законима и потписаним уговорима, региструјемо на нас", објашњава Хомбах и каже да у овој ситуацији то ипак морају да ураде ако желе да заштите имовину.

Каже да приликом повлачења желе да продају имовину, али да неће дозволити да их опљачкају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи