Читај ми!

У току прво коло наградне игре "Узми рачун и победи"

Прво извлачење у новом циклусу наградне игре "Узми рачун и победи" одржава се данас, 28. јануара, од 18 часова у директном преносу на Првом програму Радио-телевизије Србије.

Ове године, наградна игра по први пут не подразумева слање коверата са рачунима, већ грађани преко апликације скенирају рачуне и на тај начин стичу право на учешће и конкуришу за вредне награде.

 

Сваке суботе биће извучени добитници два стана у Београду, а у овом циклусу очекује нас пет извлачења, саопштила је Влада Србије.

"Иако је чињеница да је овакав, дигитални начин организовања наградне игре лакши, ефикаснији и једноставнији, понајвише за саме учеснике, постављало се питање да ли ће се и како грађани навићи на нови систем и да ли ће одзив бити успешан као и претходних година. Међутим, показало се да су оборени апсолутно сви постојећи рекорди броја послатих рачуна, у свим издањима наградне игре до сад", наводи се у саопштењу.

Грађани су до 27. јануара до 8 часова послали невероватних 41.099.325 рачуна, што је превазишло све процене одзива. 

Правила учешћа у наградној игри

Право на учешће у овој наградној игри имају сви пунолетни грађани Републике Србије, а за учествовање је неопходно имати инсталирану апликацију "Узми рачун и победи" на мобилном телефону.

"На поменутој апликацији, која је направљена тако да буде једноставна за коришћење и да се рачун може брзо послати, преко једног уређаја може се направити највише пет различитих налога, са пет имена и бројева телефона. Ово је омогућено с циљем да млади могу да пријаве старије који немају одговарајуће мобилне телефоне, а све како нико не би био дискриминисан", појашњава се у саопштењу.

Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имаће фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења.

"Ово значи да сви грађани који скенирају своје рачуне до суботе у подне, конкуришу за два стана у престоници, која ће добити своје нове власнике у 18 часова. Они рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији, имају право учешћа у сваком наредном извлачењу", закључује се у саопштењу.

Такође, додаје се, сви рачуни који не буду добитни у овом кругу наградне игре, биће у конкуренцији за награде у другом кругу наградне игре током 2023. године, наводи се у саопштењу.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара