Читај ми!

Београд у трци за ЕКСПО 2027, у кампањи Новак Ђоковић, Стефан Миленковић, Мики Манојловић

Нови сајамски простор који ће се градити поред будућег Националног стадиона биће место одржавања манифестације ЕКСПО 2027 уколико Београд буде домаћин, рекао је министар финансија Синиша Мали након представљања кандидатуре у Паризу. Невезано за тај догађај, најавио је да ће до краја недеље потписати уговоре за почетак радова на инфраструктури за оба пројекта.

Србија се други пут представила у Паризу као кандидат за домаћина ЕКСПО 2027.

"За нас је ово важно због свих успеха које смо постигли претходних година. Уколико успемо у овоме, 100 до 150 земаља би било представљено на том сајму, велики број људи би дошао да посети Србију и регион. Додатни подстицај би значио нашем економском расту тако да се свим снагама боримо како бисмо у томе успели", рекао је Мали после Скупштине Међународног бироа за изложбе.

У кампањи за Београд видео-линком се представио и Новак Ђоковић. Подршку у Паризу дали су Мики Манојловић и Стефан Миленковић.

"Наша тема је 'Играј за човечанство'. Дакле музика, спорт, инивације, млади. Уколико ово добијемо биће то шанса за нас али и велика потврда наше економије и позиције коју смо изградили на пољу иновација", каже Мали.

 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво