Читај ми!

Успостављен железнички саобраћај на барској прузи

Железнички саобраћај на делу барске пруге између станица Дивци и Словац поново је успостављен у 15.55 сати. На овом делу барске пруге саобраћај возова био је у прекиду од јутрос у 6.24 сати, када је дошло до кидања водова контактне мреже.

Стручне службе "Инфраструктуре железнице Србије" током дана поправиле су и оспособиле за саобраћај железничку инфраструктуру у дужини од око 700 метара, односно десет распона и неколико стубова контактне мреже, колико је било оштећено на овој деоници, саопштено је из "Инфраструктуре железнице Србије".

Железнички саобраћај тренутно се одвија са дизел локомотивама, а брзина возова на овом делу пруге износи 20 километара на сат, док се не отклоне све последице јутрошњег догађаја.

Железничка комисија веома детаљно истражује како је дошло до кидања контактне мреже и утврдиће узроке овог догађаја.

До незгоде је дошло на возу из Бара за Београд, када је због кидања контактне мреже поломљен одређени број стакала на вагонима овог воза.

Повређених није било, а због прекида саобраћаја између станица Словац и Дивци "Србија Воз" је током дана организовао на овој деоници аутобуски превоз путника.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво