Читај ми!

Радно време током празника, градски превоз у Београду по суботњем режиму

Данас се обележава Дан примирја у Првом светском рату па ће поједине установе и објекти имати измењено радно време, док ће неко радити уобичајено. На свим градским, приградским и локалним линијама, биће примењен ред вожње који важи суботом. Тржни центри, супермаркети и пијаце радиће уобичајено. За празник ће радити и 61 пошта.

Секретаријат за јавни превоз Београда саопштио је да ће градски превоз саобраћати по суботњем реду вожње. Возила на минибус експрес линијама неће саобраћати, осим на линији А1 (Трг Славија - Аеродром "Никола Тесла"), на којој ће бити примењен ред вожње за радни дан, наведено је у саопштењу.

Сви ланци супермаркета у престоници углавном ће радити по уобичајеном радном времену, док ће тржни центри бити отворени и радиће од 10 до 22 часа.

Све пијаце које се налазе у систему ЈКП "Београдске пијаце" радиће уобичајено.

Зелене пијаце и пијаца цвећа "Крњача" радиће од шест до 19 часова, пијаца "Палилула" од седам до 21, док ће ОТЦ Нови Београд радити од осам до 16.

Гараже и паркинг простори који се налазе у оквиру пијаца, такође ће радити по устаљеном радном времену.

Апотеке које иначе раде од 00 до 24 часа, отворене су и током празника. 

На државни празник радиће дежурне поште у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу и у свим већим градовима, као и поште на граничним и административним прелазима.

Како је саопштила прес служба Поште Србије, на Дан примирја радиће укупно 61 пошта у Србији.

У Београду, Главна пошта у Таковској 2 и пошта на аеродрому Никола Тесла, раде уобичајено, нон-стоп. Такође ће, како је наведено у саопштењу, радити и друге дежурне поште и поште у тржним центрима.

У Крагујевцу, Панчеву, Сремској Митровици и Шапцу, дежураће поште у тржним центрима.

Радиће и поште у "Универекспорт" објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору.

Дежурају и поште у Бору, Ваљеву, Јагодини, Кикинди, Краљеву, Новом Пазару, Крушевцу, Лесковцу и Нишу, као и у Панчеву, Пожаревцу, Смедереву, Ужицу, Пријепољу, Чачку, Ивањици и на Златибору.

Поште на граничним и административним прелазима, радиће неизмењено 24 сата седам дана у недељи, наведено је у саопштењу.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво