Читај ми!

Дом омладине: Најважније да нема повређених, утврђује се стање на плафону

В. д. директора Дома омладине Београда Ненад Драговић саопштио је да нико није повређен када је у петак током концерта Биг бенда РТС-а са плафона изнад бине отпао део изолационог материјала и пао на бину поред музичара. Тренутно се утврђује стање на плафону, како би се утврдило како се то догодило.

Интернет порталу РТС-а је контрабасиста Биг бенда РТС-а Милан Павковић потврдио данас да је дошло до инцидента, као ида су сви музичари добро и нису повређени.

Након тогa се огласио и в. д. директора Дома омладине Ненад Драговић, наводећи да се извињавају учесницима и публици на свим евентуално насталим непријатностима.

"Упркос чињеници да Дом омладине Београда редовно врши контролу безбедносних услова у свим својим салама, увек постоје неочекиване околности више силе које могу довести до нежељених догађаја, као што је то био случај и приликом одржавања овог концерта", наводи се у саопштењу.

Истичe да се тренутно врши утврђивање стања на плафону Велике сале, како би се утврдило шта се и зашто се догодило.

"Предметна сала је комплетно реновирана и пуштена у рад 2012. године. Такође, ова сала ДОБ-а је осигурана од свих штетних догађаја код познате осигуравајуће компаније и ова компаније је званично обавештена о штетном догађају", саопштио је в. д. директора.

Претпостављају да је могуће да је током протеклих обилних кишних падавина одређена количина воде скривено продрла до плафонске конструкције у сали и ослабила изолационе материјале.

Из управе наводе да предузимају све неопходне мере како би се Велика сала ДОБ-а што пре оспособила за наставак даље програмске активности и како би се спречило понављање сличних догађаја у будућности.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво