Читај ми!

Заменик директора Канцеларије за КиМ обишао младића, нападнутог у Бабином Мосту

Заменик директора Канцеларије за КиМ, Борислав Тајић, обишао је у КБЦ у Косовској Митровици младића Немању Митровића, кога је група Албанаца 12. септембра напала у Бабином Мосту и нанела му повреде опасне по живот.

Борислав Тајић је Митровићима пренео поздраве и подршку директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића, коме је данас посета забрањена, и поручио да нико не може да спречи помоћ државе Србије нашем народу у покрајини, саопштила је Канцеларија за КиМ.

Настојаћемо да помогнемо Митровићима у свим сегментима у којима је то могуће, да на што безболнији начин преброде ову, за све нас, а посебно њих, тешку ситуацију, истакао је Тајић.

Мајка Милена Митровић истакла је да се притисак на њихову породицу у Бабином Мосту наставља, али је захвалила Канцеларији за КиМ и директору Петковићу на подршци.

Много нам значи подршка наше државе и адвоката ког је Канцеларија ангажовала да нам помогне да истерамо правду, пренела је Милена Митровић.

Оца и сина, Сашу и Немању Митровића, ножем је напао Албанац у Бабином Мосту код Обилића и нанео им тешке телесне повреде, али нису животно угрожени. 

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво