Читај ми!

МУП: Шаљемо на уништавање 32 тоне супстанце за производњу синтетичке дроге

Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је паковању и припреми за транспорт на уништење око 32 тоне супстанци које се у илегалним лабораторијама користе за производњу синтетичких дрога, саопштио је МУП.

Александар Вулин је рекао да ће, после много година, супстанце за производњу синтетичких дрога, односно прекурсори коначно бити извезени из Србије и уништени, уз напомену да су претходних 20 година прекурсори складиштени и чувани на више локација и то на неодговарајући и небезбедан начин.

Вулин је објаснио да ће супстанце за производњу синтетичких дрога бити превезене у једну фирму у Шапцу, а након добијања свих неопходних дозвола прекурсори ће бити извезени у иностранство и уништени.

Борба против наркотика је приоритет у раду полиције, рекао је Вулин и поручио да ће српска полиција још интензивније радити на заплени сваког грама дроге, а посебно на откривању илегалних лабораторија.

"Не постоје лаке и тешке дроге, полицијски службеници не праве разлику у томе да ли хапсе нарко-дилера са килограмима хероина или кокаина, или са килограмом марихуане, или дилера са синтетичком дрогом, односно таблетама. Свако ко прави, производи, транспортује и продаје дрогу наћи ће се на мети и удару српске полиције", навео је Вулин.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво