Читај ми!

Михаилу хитно потребна трансплантација у Италији, родитељи апелују на помоћ

Дванаестогодишњи Михаило Кнежевић на зимском распусту добио је застрашујућу дијагнозу – акутна лимфобластна леукемија. Конзилијум лекара одлучио је да му је хитно потребна трансплантација матичним ћелијама у Италији. За то је потребно око 160.000 евра, а породица тај новац нема. Покажимо хуманост и помозимо Михаилу слањем поруке 1322 на 3030.

Ивица Кнежевић, Михаилов отац, каже за РТС да је дечак сада добро, завршио је све терапије у клиници у Тиршовој.

"Међутим, сада смо у таквој ситуацији да нам је неопходан новац за његово даље лечење у Италији", истиче Ивица Кнежевић.

Мајка Ивана Кнежевић, која ради на пулмологији и у време ковида спасава људске животе, сада апелује на помоћ како би се спасао живот њеног сина.

"Молимо вас, ко год нас чује, да нам помогне, сви хумани људи овог света, целе Србије, јавне личности, спортисти, ко год може да нам помогне, јер су стварно дани у питању", истиче Ивана Кнежевић.

Наводи да је Михаило завршио све терапије и то тешком муком са свим компликацијама.

"Захваљујући свим лекарима у Тиршовој он је то изгурао, у једном моменту је било јако тешко стање и животно је био угрожен, са свим могућим компликацијама, али изгурали смо то", наводи Ивана.

Каже да је Михаилу сада једина шанса наставак лечења у Болоњи и да је за то потребно око 160.000 евра.

"Ми тај новац немамо у овом моменту и зато молимо све који могу да нам помогну слањем броја 1322 на 3030", поручује Ивана Кнежевић.